Læs om tidligere klienternes resultater og oplevelser hos LIFT IT

Jeg begyndte hos Emil, i starten af marts. Dengang var jeg en slap, doven og temmelig overvægtig pige… De første uger gik hurtigt, jeg blev sundere, stærkere, slankere og ikke mindst gladere i takt med at ugerne gik! Da de 8 uger var ovre, blev vi hurtigt enige om at tage 8 uger mere, sammen! Efter de ialt 16 uger, var der røget 15 kg, jeg var stærkere, sundere, mere slank og glad end nogensinde før!
Emil passede så godt til mit temperament! Vi har knoklet, talt om de svære ting, løftet en masse kilo og ikke mindst så har vi haft det mega sjovt sammen! Man kan kun selv ændre sit liv, men med Emil som træningsbuddy bliver det hele bare så meget sjovere! Jeg anbefaler Emil og LIFT IT, så snart jeg kan komme til det! Og overvejer kraftig at tage en tur mere med ham, her i efteråret! Jeg er fan! ?

Marie16 ugers forløb - vægttab

Mit forløb hos LIFT IT har været en positiv oplevelse fra start til slut. Emil er en dygtig coach, fordi han både er professionel og behagelig. Jeg har følt mig tryg igennem hele mit forløb, hvilket har været et vigtigt element for mig. Karakteristisk for et forløb hos LIFT IT er kommunikation og samarbejde. Emil har formået at imødekomme alle mine ønsker og behov. Emils engagement og tilstedeværelse/nærvær brænder igennem til vores træninger. Jeg er altid gået derfra med en følelse af, at jeg hverken er blevet udfordret for lidt eller for meget. Hos LIFT IT får du en coach, der både er dygtig, imødekommende og behagelig. Jeg kan varmt anbefale andre et forløb hos LIFT IT, der gerne vil rykke sig op opnå deres mål.

Ditte8 ugers forløb - muskelopbygning

Jeg var så heldig at vinde et 8 ugers træningsforløb med Emil som træner. Jeg deltog i konkurrencen fordi jeg ligesom mange andre følte jeg havde brug for at få hjælp til at komme i gang med regelmæssig træning. Mit overordnede mål var at komme i bedre form og meget gerne smide en del kilo.

De 8 uger sammen med Emil åbnede virkelig mine øjne for hvad regelmæssig træning kan gøre for både det daglige overskud og ikke mindst både vægten, fedtprocenten og centimeterne. Jeg smed i de 8 uger næsten 5 kg., 12 cm. rundt om maven, 8 cm rundt om brystet og min fedtprocent faldt med over 4%.

Emil var i løbet af de 8 uger god til at lave afvekslende programmer til mig med nye spændende øvelser man virkelig kunne mærke gjorde en forskel for mig. Emil var god til at motivere på en meget naturlig og ikke overdreven måde som gjorde at man fik det optimale ud af sin træning. Samtidig fik jeg rigtig god kostvejledning som jeg ikke er i tvivl om også har bidraget til det gode resultat.

Jeg giver Emil mine bedste anbefalinger

Jacob8 ugers forløb - vægttab

Emil var god til at få mig til at presse mig dét ekstra, som jeg ikke selv er i stand til. Han er en god, men hård træner, og når min lille søn var med, så tilpassede vi bare træningen efter det. Jeg begyndte at træne ved Emil 8 uger efter jeg havde født. Emil havde sammensat et godt program, som passede lige netop mine behov, og han havde helt styr på efterfødselstræning og var opmærksom på at træningen ikke skulle gå ud over amning. Jeg har været rigtig glad for mit forløb, og har opnået gode resultater.

Christine - 23 år8 ugers forløb - postgraviditet

Jeg trænede hos Emil i 12 uger, hvor vi sammen nåede over mit mål om at tabe 10 kg – Jeg har aldrig været i stand til at holde et vægttab før, men med Emil’s hjælp til træning og kost var det både sjovt, udfordrende og lettere end nogensinde før, at få smidt de overflødige kg.

Julie - 23 år12 ugers forløb - postgraviditet